Gyermekeink jövőjében veszünk részt, amikor kezünkbe vesszük a lehetőségeket és csatlakozunk egy remek csapathoz.

Az iskola szülői munkaközössége 2015-ben szervezte meg első alkalommal a Móra Ferenc Általános Iskola Jótékonysági Rendezvényét, a Móra Estet. Sokan csatlakoztak hozzánk, így már komoly összefogással készültünk az alkalomra. Minden osztály műsort adott, Szmk csapatunk is pedagógusokkal kiegészülve lépett fel.

Sok-sok támogatást kaptunk, így végül egy igazán sikeres, színvonalas eseményt tudhattunk a magunkénak. Úgy döntöttünk, hogy minden tanévben megrendezzük a Móra Estet, hogy a bevételünkből gyermekeink környezetét fejleszteni tudjuk.

Túl vagyunk a harmadik ilyen alkalmon, ami szintén büszkeséggel tölt el minket.
Van még mit tanulnunk, de nyitottak vagyunk, és igyekszünk!

Évről évre részt veszünk a Majálison is, ahol büfével és családi vetélkedővel készülünk a gyerekeknek Az eddigi bevételeinkből iskolai padlapokat, székeket vettünk, kirándulási hozzájárulással, Diák önkormányzati rendezvények támogatásával segítettünk be iskolánk életébe.

Most végre látványos változást tudunk produkálni. Az iskola udvarának rendbetételét már régóta terveztük, most ennek is eljött az ideje. Mindenekelőtt a régen kivágott fák tuskóit kellett eltávolítani, hogy a tereprendezéshez biztosítsuk a feltételeket. Kaptunk segítséget a gyeptéglák felszedésében, elhordásában is. Így már csak mi vagyunk hátra… Azt tervezzük, hogy biztonságosabbá, színesebbé, változatosabbá tesszük az udvart, ahol a gyerekek jól érezhetik magukat. Padokat, asztalokat készítenénk, kerítést festenénk, virágokat, tujákat ültetnénk, a sziklakerteket felújítanánk, virágosládákat tennénk ki. A tereprendezéssel felszabaduló helyre fedett biciklitárolót építtetünk a közeljövőben. Vidám, hangulatos környezet kialakítása a célunk. Az iskola szülői munkaközössége hálás szívvel köszöni az eddigi segítséget minden szülőnek, támogatónak és bízunk a további együttműködésben!

Iskolai Szülői Munkaközösség